Leestijd: < 1 minuut

Alle Blogs

Bekijk hier al onze blogs

Welkom bij uw Go-to Blog voor Douches en Badkamers!

Ontdek een schat aan kennis in onze blogposts die een breed scala aan onderwerpen rondom douches, regendouches en badkamerontwerp verkennen. Van het kiezen van de juiste douchekop tot het bijhouden van de laatste trends in douchetechnologie, we hebben het allemaal hier voor u. Onze deskundigen delen inzichten en tips om uw badkamer om te toveren tot een persoonlijke oase. Duik erin en ontdek de fascinerende wereld van moderne badkamers!

Verpakking van een regendouchekop van roest vrij staal.
Auping Original

Auping Original

Leestijd: 4 minuten Auping Original is een stijlvol bed met een slanke en elegante uitstraling. Het bed heeft een goede ventilatie en een stevige bedbodem.

Auping Essential

Auping Essential

Leestijd: 5 minuten De Auping Essential is een bed met een tijdloos design en een duurzaam karakter. Het bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpersduo Köhler&Wilms en is een

Boxsprings

Boxsprings

Leestijd: 8 minuten Boxspring kopen? Lees alles over boxsprings en aanbiedingen. ✓ Gratis slaapadvies ✓ Beste boxspring merken ✓ Beste prijzen ✓ Lees alles over boxsprings.

SOA zelftest

SOA zelftest

Leestijd: 6 minuten SOA zelftest kopen? Met de SOA Zelftest van SURE heb je binnen enkele dagen duidelijkheid. ✓ anoniem ✓ snel in huis

Thermae 2000

Thermae 2000

Leestijd: 6 minuten Thermae 2000 is een van de grootste wellnessresorts van Nederland. Geniet van alle faciliteiten en ontspan tijdens een heerlijke massage.

Thermae 2000

Thermae 2000

Leestijd: 6 minuten Thermae 2000 is het bekendste wellness centrum van Nederland. Ontdek zelf waarom dit kuuroord al 15 jaar op rij is verkozen tot het beste wellness centrum.

Gonorroe zelftest

Gonorroe zelftest

Leestijd: 5 minuten Met de gonorroe zelftest van WellnessMe test je jezelf eenvoudig op gonorroe. Binnen 15 minuten weet je de uitslag. Discrete verzending.