Leestijd: 3 minuten

Wij veranderen jouw douche ervaring

Ons Verhaal: De Revolutie van de Luxe Douche-ervaring bij WellnessMe

Het Begin van Een Visie

Het begon allemaal in een kleine stad, waar een groep enthousiaste innovators een visie deelden: het creëren van een wereld waarin iedereen kon genieten van een premium douche-ervaring, zonder gedoe. Vanuit deze passie werd WellnessMe geboren, met als doel de douche-industrie te revolutioneren.

De Groei Tot Marktleider

Sinds de oprichting is WellnessMe uitgegroeid tot een prominent figuur in de wereld van luxe regendouches. Met een breed scala aan hoogwaardige producten, zoals onze populaire Luxe Universele Regendouchekop en onze unieke Plug-and-Play Regendouche, garanderen we een stressvrije douche-ervaring.

Transformatie van de Wereld, Eén Douche Tegelijk

 • Toonaangevende Innovatie: Bij WellnessMe streven we ernaar de grenzen van innovatie voortdurend te verleggen. We investeren onophoudelijk in onderzoek en ontwikkeling om u te voorzien van de nieuwste technologie in douchesystemen.
 • Dedicated Duurzaamheid: Onze douchekoppen zijn ontworpen om minder water te gebruiken, zonder in te boeten aan luxe. Ze zijn de perfecte keuze voor de milieubewuste consument. Bovendien planten we voor elke bestelling een boom via One Tree Planted, een organisatie die zich inzet voor wereldwijde herbebossing. Zo draagt elke aankoop bij WellnessMe niet alleen bij aan uw welzijn, maar ook aan een gezondere planeet.
 • Ongeëvenaarde Kwaliteit en Design: Bij WellnessMe is design net zo belangrijk als functionaliteit. We werken nauw samen met vooraanstaande ontwerpers om stijlvolle en ergonomische producten te creëren.
 • Toegewijde Klantenservice: Bij WellnessMe staan onze klanten op de eerste plaats. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar.

“WellnessMe zet de standaard als het gaat om luxe douchesystemen. Dankzij onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en kwaliteit, staan we op eenzame hoogte in de markt.” – WellnessMe team

We nodigen u uit om de veelzijdige wereld van WellnessMe te verkennen. Ontdek onze blogs voor meer informatie over onze producten en de laatste trends in de douche-industrie, bezoek onze webshop om uw perfecte douche te vinden en neem contact op als u vragen heeft. Voor informatie over garantie en retourneren, klik hier. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking? Bezoek dan onze B2B-pagina.

Welkom bij WellnessMe – waar luxe, gemak en duurzaamheid hand in hand gaan.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@wellnessme.eu.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Uitzonderingen retourneren

  Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

   

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

  Hoe zuinig is een regendouche

  Hoe zuinig is een regendouche? Ontdek de voordelen van WellnessMe regendouches WellnessMe, gespecialiseerd in regendouchekoppen, handvatten en beugels voor thuis, is een van de top 10 bestverkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Wil je genieten van...

  Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting?

  Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting? Een verfrissende douche is de perfecte manier om de dag te beginnen of te eindigen. Het kiezen van de juiste douchekop kan echter een uitdaging zijn, vooral als je je afvraagt of alle douchekoppen dezelfde aansluiting...

  Waar kan ik een zwarte doucheset kopen?

  Waar kan ik een zwarte doucheset kopen? WellnessMe is gespecialiseerd in regendouchekoppen, inclusief handvatten en beugels voor thuisgebruik. Op dit moment behoren we tot de top 10 best verkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Onze visie is om een...