Leestijd: 2 minuten

Welke handleiding heb je nodig?

Op deze pagina vindt je alle handleidingen van onze producten. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact op via onze contact pagina.

Handleiding Handvat

Handleiding Douchestang

Handleiding Ultieme Lijmset

Twee tubes lijm van WellnessMe Ultieme Lijmset die gemengd worden voor een sterke en betrouwbare hechting bij de montage.

Hulp nodig?

Kom je er alsnog niet helemaal uit? Geen probleem. Via onze contact pagina kan je een bericht naar ons sturen. Wij kunnen je dan verder helpen.

Ook als je een andere of hele specifieke vraag hebt kan je daar terecht. Heb je een algemene vraag? Bekijk dan eerst even naar onze veelgestelde vragen. Deze zijn ook te vinden op onze contact pagina.

Wil je alleen onze handleidingen downloaden? Dan kan dat via de download knoppen. Staat de gewenste handleiding er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe zuinig is een regendouche

Hoe zuinig is een regendouche? Ontdek de voordelen van WellnessMe regendouches WellnessMe, gespecialiseerd in regendouchekoppen, handvatten en beugels voor thuis, is een van de top 10 bestverkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Wil je genieten van...

Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting?

Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting? Een verfrissende douche is de perfecte manier om de dag te beginnen of te eindigen. Het kiezen van de juiste douchekop kan echter een uitdaging zijn, vooral als je je afvraagt of alle douchekoppen dezelfde aansluiting...

Waar kan ik een zwarte doucheset kopen?

Waar kan ik een zwarte doucheset kopen? WellnessMe is gespecialiseerd in regendouchekoppen, inclusief handvatten en beugels voor thuisgebruik. Op dit moment behoren we tot de top 10 best verkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Onze visie is om een...