Leestijd: 4 minuten

Wij veranderen jouw douche ervaring

Ons verhaal: De reis naar een revolutionaire douche-ervaring

Van bescheiden begin tot leider in de sector

Er was eens, in een kleine stad, een groep gepassioneerde mensen die een gemeenschappelijke visie deelden: een wereld creëren waarin iedereen kon genieten van een luxueuze douche-ervaring. Ze hadden genoeg van de doorsnee, alledaagse douches die weinig tot geen opwinding boden. En dus begonnen ze aan een missie om de douche-industrie te revolutioneren – en WellnessMe was geboren.

We gaan nu snel verder en WellnessMe is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de wereld van luxe douchekoppen, met een breed assortiment hoogwaardige producten die inspelen op verschillende smaken en voorkeuren. Het bedrijf is met sprongen gegroeid, maar blijft trouw aan zijn oorspronkelijke missie – klanten de ultieme spa-ervaring bieden in het comfort van hun eigen huis.

De wereld veranderen, één douche per keer

Innovatieve technologie

Bij WellnessMe geloven we in het voorop blijven lopen. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van douchetechnologie te kunnen bieden, zodat u altijd toegang hebt tot de beste producten op de markt.

Milieuvriendelijke focus

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om ons milieu te beschermen. Daarom zijn onze douchekoppen ontworpen om minder water te gebruiken zonder afbreuk te doen aan de luxe ervaring, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor bewuste consumenten.

Uitzonderlijke kwaliteit en design

Onze douchekoppen zijn niet alleen functioneel – ze zijn ook een pronkstuk voor uw badkamer. We werken samen met toonaangevende ontwerpers om esthetische en ergonomisch verantwoorde producten te creëren die uw douche-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Uitstekende klantenservice

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij streven ernaar u snelle, vriendelijke en professionele ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of zorgen over onze producten.

Het WellnessMe verschil: Ervaar het beste van het beste

Als het gaat om douchekoppen, onderscheidt WellnessMe zich van de rest. Onze inzet voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit heeft ons in een eigen competitie gebracht, waardoor we het go-to merk zijn voor degenen die een echt uitzonderlijke douche-ervaring zoeken.

Een van onze best verkopende producten is de WellnessMe Regendouche, die voor talloze klanten een spelbreker is geweest. Hij creëert een zachte, rustgevende regenval die uw lichaam in een verjongende mist hult en u meeneemt naar een wereld van ontspanning en rust. En met meerdere massage-instellingen kunt u de intensiteit aanpassen aan uw voorkeuren.

Ons nieuwste aanbod, de Plug-and-Play Regendouche, brengt gemak naar nieuwe hoogten. Hij is ongelooflijk eenvoudig te installeren en vereist geen speciaal gereedschap of professionele hulp – vervang gewoon uw oude douchekop door onze Plug-and-Play Rain Shower, en u bent klaar om te genieten van een luxueuze spa-achtige ervaring.

Word lid van de WellnessMe-familie

Wij nodigen u uit om de wondere wereld van WellnessMe te verkennen en zelf het verschil te ontdekken. Bekijk onze uitgebreide collectie douchekoppen en accessoires, en maak u klaar om uw dagelijkse doucheroutine te veranderen in een zalige ontsnapping. Welkom bij de WellnessMe-familie – waar luxe en duurzaamheid in perfecte harmonie samengaan.

Ontdek onze populaire producten

Bekijk ons assortiment van populaire douchekoppen en accessoires die momenteel in de aanbieding zijn en ontdek waarom zoveel klanten voor WellnessMe kiezen.

Persoonlijke ondersteuning bij uw keuze

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchekop of accessoires? Neem gerust contact met ons op, en ons ervaren team helpt u graag verder.

Blijf op de hoogte van WellnessMe-nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, aanbiedingen en nieuws? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om geen enkele update te missen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@wellnessme.eu.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Uitzonderingen retourneren

  Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

   

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

  Hoe zuinig is een regendouche

  Hoe zuinig is een regendouche? Ontdek de voordelen van WellnessMe regendouches WellnessMe, gespecialiseerd in regendouchekoppen, handvatten en beugels voor thuis, is een van de top 10 bestverkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Wil je genieten van...

  Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting?

  Hebben alle douchekoppen dezelfde aansluiting? Een verfrissende douche is de perfecte manier om de dag te beginnen of te eindigen. Het kiezen van de juiste douchekop kan echter een uitdaging zijn, vooral als je je afvraagt of alle douchekoppen dezelfde aansluiting...

  Waar kan ik een zwarte doucheset kopen?

  Waar kan ik een zwarte doucheset kopen? WellnessMe is gespecialiseerd in regendouchekoppen, inclusief handvatten en beugels voor thuisgebruik. Op dit moment behoren we tot de top 10 best verkopende regendouchekoppen op bol.com in Nederland. Onze visie is om een...