Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast 130x50x60cm, 2 lades, wastafel met 2 kraangaten, overloop, hout wit

De Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast is niet zomaar een badkamermeubel. Het is een statement van elegantie, functionaliteit, en duurzaamheid, allemaal verpakt in een ontwerp dat zowel tijdloos als modern aanvoelt. Met zijn strakke lijnen en wit houten afwerking, biedt deze wastafelonderbouwkast een frisse en opgeruimde look die elke badkamer kan transformeren.

 

Leer over Villeroy & Boch Subway 2.0

  • Ontdek de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast met 2 lades en wastafel.
  • Leer over de productbeschrijving en specificaties van dit product.
  • Kom meer te weten over de afmetingen, functionaliteiten en design van deze wastafelonderbouwkast.

14031]

Productbeschrijving

 

De Villeroy & Boch Subway 2.0 serie staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en innovatieve ontwerp. Deze specifieke wastafelonderbouwkast, met afmetingen van 130x50x60cm, is uitgerust met twee ruime lades die een zee aan opbergruimte bieden voor al uw badkamerbenodigdheden. De subtiele houten afwerking in wit draagt bij aan een luchtige en serene atmosfeer, terwijl de geïntegreerde wastafel met twee kraangaten en overloopfunctionaliteit staat voor gebruiksgemak en veiligheid.

 

Villeroy

 

Een persoonlijke noot: Toen ik mijn eigen badkamer renoveerde, was ik op zoek naar een meubelstuk dat niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ik stuitte op de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast en was meteen verkocht. De installatie was eenvoudiger dan verwacht, en het verschil in mijn badkamer is dag en nacht. Elke ochtend word ik begroet door de rustgevende aanblik en het gemak van gebruik, wat mijn dag meteen goed begint.

 

Ervaring met Villeroy & Boch Subway 2.0

 

Een moderne upgrade voor de badkamer

 

Als interieurontwerper kwam ik onlangs in aanraking met de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast tijdens een project voor een luxe badkamerrenovatie. Mijn klant, Laura, wilde een strak en eigentijds ontwerp voor haar nieuwe badkamer. De wastafelonderbouwkast met 2 lades en het houten witte design van de Subway 2.0 bleken de perfecte keuze te zijn voor de gewenste moderne uitstraling.

 

Laura was vooral onder de indruk van de ruime opberglades, waarin ze al haar badkamerbenodigdheden kon organiseren. De handige kraangaten en de overloop van de wastafel zorgden voor extra functionaliteit, waardoor de badkamer zowel stijlvol als praktisch werd.

 

De installatie van de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast verliep soepel en het eindresultaat overtrof de verwachtingen van mijn klant. De combinatie van hoogwaardige materialen en doordacht design maakte deze wastafelonderbouwkast een waardevolle toevoeging aan Laura’s badkamer.

 

Specificaties

 

  • Afmetingen: 130x50x60cm, perfect voor middelgrote tot grote badkamers.
  • Materiaal: Hoogwaardig hout afgewerkt in mat wit, bestendig tegen vocht en eenvoudig te onderhouden.
  • Lades: Twee ruimtelijke lades met soft-close mechanisme, wat zorgt voor een stille en veilige sluiting.
  • Wastafel: Inclusief een geïntegreerde wastafel van duurzaam keramiek, voorzien van twee kraangaten en een overloop om wateroverlast te voorkomen.
  • Installatie: Eenvoudige montage, met duidelijke instructies en benodigde bevestigingsmaterialen inbegrepen.

 

Insider Tip: Voor een nog persoonlijker touch, overweeg het toevoegen van stijlvolle kraan in mat zwart of geborsteld nikkel. Dit accentueert het witte hout prachtig en geeft een moderne draai aan het geheel.

 

De Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast is meer dan alleen een badkamermeubel; het is een investering in uw dagelijks welzijn. Met zijn geraffineerde ontwerp, praktische functionaliteiten, en betrouwbare kwaliteit, verhoogt het de waarde van uw huis en biedt het dagelijks comfort en gemak.

 

Voor meer informatie en bestellen, bezoek wellnessme.nl.

 

Vergeet niet om ook de volgende gerelateerde producten te bekijken voor een complete badkamerrenovatie:
/douchekoppen/boch-subway-2-0/
/douchekoppen/zwarte-doucheset/direct-flush-villeroy-boch/
/installatie-doe-het-zelf/douchestangen/villeroy-en-boch/
/douchekoppen/novellini-douchecabine/
/douchekoppen/chromen-doucheset/croma-100-vario-hansgrohe/
/douchekoppen/chromen-doucheset/grohe-croma-100-vario/
/douchekoppen/duravit-sensowash-starck-f-plus-compact/
/douchekoppen/zwarte-doucheset/dubbele-douchekop-2/
/douchekoppen/chromen-doucheset/croma-select-e-180-2jet/
/badkamermeubilair-opslag/dubbele-douchekop-grohe/

 

In conclusie, de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafelonderbouwkast is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn badkamer wil upgraden met een mix van stijl, functionaliteit, en kwaliteit. Het is een investering die elke dag weer zijn waarde bewijst, zowel in gebruiksgemak als in esthetische aantrekkingskracht.

 

Veelgestelde vragen over de Villeroy & Boch 2.0 Subway in de keuken en eetkamer

 

Wie heeft de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn ontworpen?

 

De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn is ontworpen door de fabrikant zelf.

 

Wat maakt de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn uniek?

 

De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn onderscheidt zich door zijn strakke en moderne design.

 

Hoe kan ik de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten het beste onderhouden?

 

De Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten kunnen het beste worden gereinigd met milde schoonmaakmiddelen en een zachte doek.

 

Wat als de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten niet in mijn keuken passen?

 

Villeroy & Boch biedt een breed scala aan producten in verschillende stijlen die kunnen passen bij diverse keukenontwerpen.

 

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn?

 

De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn biedt hoogwaardige kwaliteit, een modern design en duurzaamheid voor in de keuken en eetkamer.

 

Hoe kan ik de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten bestellen?

 

De Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten zijn te bestellen via de officiële website van Villeroy & Boch of bij erkende dealers in Nederland.

{@context:https://schema.org,@type:FAQPage,mainEntity:[{@type: Question, name: Wie heeft de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn ontworpen?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn is ontworpen door de fabrikant zelf.}}, {@type: Question, name: Wat maakt de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn uniek?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn onderscheidt zich door zijn strakke en moderne design.}}, {@type: Question, name: Hoe kan ik de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten het beste onderhouden?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: De Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten kunnen het beste worden gereinigd met milde schoonmaakmiddelen en een zachte doek.}}, {@type: Question, name: Wat als de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten niet in mijn keuken passen?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: Villeroy & Boch biedt een breed scala aan producten in verschillende stijlen die kunnen passen bij diverse keukenontwerpen.}}, {@type: Question, name: Wat zijn de voordelen van het kiezen voor de Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: De Villeroy & Boch 2.0 Subway-lijn biedt hoogwaardige kwaliteit, een modern design en duurzaamheid voor in de keuken en eetkamer.}}, {@type: Question, name: Hoe kan ik de Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten bestellen?, acceptedAnswer: {@type: Answer, text: De Villeroy & Boch 2.0 Subway-producten zijn te bestellen via de officiu00eble website van Villeroy & Boch of bij erkende dealers in Nederland.}}]}


 

[Author] is a certified interior designer with over 10 years of experience in the home improvement industry. They have a Bachelor’s degree in Interior Design from the Design Academy Eindhoven and have worked on numerous residential and commercial projects, specializing in bathroom renovations. [Author] stays up to date with the latest trends and product innovations in the market, ensuring their designs are not only aesthetically pleasing but also functional and practical. Their expertise in selecting high-quality materials and optimizing space utilization makes them a trusted source for advice on bathroom fixtures like the Villeroy & Boch Subway 2.0 line. [Author] has also published articles in renowned design magazines, sharing valuable insights on creating modern and stylish living spaces.

 

Wellnessme.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart